Rettigheter og personvern

Rettigheter: Hjerteklaff.no har rettigheter til alt materialet på denne nettsiden, inkludert varemerker og logoer. Innholdet på denne siden kan ikke kopieres eller på annen måte reproduseres til kommersielle formål, uten tillatelse fra Hjerteklaff.no.

Informasjonskapsler og personvern: Dette nettstedet bruker ikke cookies og lagrer ikke informasjon om nettstedets besøkende. Leger som ønsker å motta informasjonspakker om aortastenose, må registrere sin kontakt- og adresseinformasjon. Denne informasjonen vil bli behandlet i samsvar med gjeldende personvernlov.

Ansvarsfraskrivelse: Dette nettstedet har som formål å dele kunnskap om hjerteklaffoperasjoner og bør ikke brukes som en erstatning for råd, undersøkelse eller behandling fra lege. Informasjonen på dette nettstedet skal ikke brukes for å diagnostisere. Ta kontakt med legen dersom du har spørsmål eller bekymringer for din egen eller slektningers helse. Hjerteklaff.no påtar seg ikke ansvar for eventuelle ulemper eller skader som skulle oppstå som følge av innholdet på denne nettsiden eller tredjeparts bruk av innholdet.

Dette nettstedet er sponset av Edwards Lifesciences.